Zakelijk Frans
en
Bedrijfstraining

DialoguE heeft naam gemaakt in het zakelijk Frans en het Frans voor diplomatie.

Spreekt u vloeiend Frans en wilt u een dag of twee in het Frans voor uw specialiteit onderdompelen? U bent niet erg gevorderd, zelfs beginner in het Frans, en u wilt binnen een of twee weken de woordenschat van uw beroep verbeteren?

U zult niet teleurgesteld worden. Het DialoguE-programma is bedoeld voor professionals (zakenlieden, diplomaten, enz.) die geen tijd willen verspillen en weinig tijd hebben om efficiënt te zijn in het Frans.

Een van de gebieden waarin DialoguE uitblinkt: onderhandelen in het Frans. U leert snel spreken, denken, handelen in het Frans. De Franse cultuur wordt niet langer een obstakel, het wordt uw bondgenoot. U wordt gezien als iemand die Franstaligen echt begrijpt.

De DialoguE "Gespecialiseerd Frans" MP3-bestanden, CD's of CD-ROM's zijn ook zeer populair in de zakenwereld. U heeft de beschikking over elke nuttige uitdrukking, elke noodzakelijke zinswending.

Maar niet als een lijst met woordenschat woorden. Dit zijn de zinnen die u nodig heeft voor uw onderhandelingen. Zinnen die U snel kunt verwerven en die dankzij DialoguE-technieken net zo natuurlijk worden als die U in uw moedertaal gebruikt.

Zakelijk Frans Cursussen en Trainingen

- Administratief Frans - Commercieel Frans - Financieel Frans - Juridisch Frans - Kopen en/of verkopen in het Frans - Economisch Frans - Frans van de diplomatie - Frans van het verzekeringswezen  - Frans voor HR professionals - Frans voor recht - Frans voor het secretariaat  - Frans voor toerisme en hotelbedrijf - Medisch Frans - Onderhandelen in het Frans - Technisch Frans - Zakelijk Frans - Het woord voeren

Bedrijfstraining

DialoguE geeft ook trainingen in groepen (maximaal 6 personen per groep) en in volledige onderdompeling binnen bedrijven.

De grootste multinationals vertrouwen op DialoguE.

Referenties

Onder de bedrijven die de knowhow van Dialogue gebruiken, vindt u:

Allianz, Axa, European Commission, Hoffmann-La Roche, UBS, Swiss Life, enz.

In een week tijd boeken hun medewerkers spectaculaire vooruitgang in het Frans van hun specialiteit.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com