Helemaal ondergedompeld in het Frans

Met een hyperintensief programma bij DialoguE gaat uw taalkennis Frans er bijzonder snel op vooruit. Dat komt doordat u niet enkel tijdens de les Frans oefent. Ook tijdens maaltijden, pauzes of socio-culturele activiteiten loopt dat gewoon door. Ongestoord door dagelijkse beslommeringen kan u zich in een rustige omgeving, ontspannen, helemaal aan het leren en spreken van het Frans wijden.

Ons idee van residentiële taaltraining

Kenmerkend is alvast dit: vanaf uw aankomst bent u enkel nog bezig met luisteren en spreken.

Bij DialoguE beleeft u 24 op 24 uur Frans. Elk ogenblik: tijdens de lessen praat u Frans met uw leraar. Tijdens maaltijden, pauzes, avonden zijn die en andere studenten er ook.

Om die doorgedreven persoonlijke aanpassing ook buiten de lessen te kunnen, kan enkel een beperkt (max. 6) aantal studenten per week. Zo is er altijd een 'native speaker' alleen voor u.

Natuurlijke onderdompeling in het Frans

Bij DialoguE bent u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat "thuis". DialoguE biedt u echte onderdompeling in het Frans. Zo'n taalbad ervaart u zeker als uiterst aangenaam en nuttig...

Een week bij DialoguE dat is 70 uur intensief contact met het Frans, goed voor 14 uur per dag. En, in het Frans beginnen dromen hoort daar ook vaak bij...

Frans in een gastvrije omgeving

U verblijft daar waar u training volgt.

Zo'n omgeving is ideaal om de door het Frans gedragen cultuur en mentaliteit van binnenuit te beleven en de verschillende gradaties en nuances van gesproken Frans te leren kennen.

Aan tafel, in de pauzes en tijdens gezellige avonden ervaart u telkens opnieuw de unieke sfeer van DialoguE: ongedwongen gastvrijheid, interessante gesprekken, belangstelling en sympathie voor u en de andere aanwezigen.

Als u DialoguE verlaat, bent u heel wat ervaringen rijker: niet alleen is uw kennis van het Frans er flink op verbeterd, u hebt ook kunnen communiceren met anderen, afkomstig uit alle delen van de wereld.

Een uiterst comfortabel verblijf

De voordelen van het hotel zonder de nadelen.

Uw kamer is gerieflijk en voorzien van privé-badkamer (wastafel, douche, toilet), telefoon, radio, televisie en Wifi-aansluiting.

Om uw lessen nog eens door te nemen, als U geen smartphone heeft, kunt u beschikken over een CD-speler en een walkman.

Uw kamer heeft een schitterend uitzicht en lawaaierige buren zijn er niet: U komt 's nachts geheel tot rust.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com