5 dagen om uw kennis van de Franse grammatica te verbeteren!

U praat Frans maar erg Frans zijn uw zinnen niet. U spreekt Frans maar vervoegt fout, gebruikt de verkeerde tijd. U praat Frans maar u brengt van een correcte woordvolgorde niet veel terecht. Kortom, u spreekt Frans maar uw zinnen lijken verdacht erg op die van uw moedertaal.

Aan uw woordenschat ligt het niet, die is vrij uitgebreid. Ook begrijpen wat men u vertelt, vlot best. En, aan uw uitspraak blijkt het ook niet te liggen. Wat er u ontbreekt is parate kennis en spontane toepassing van de noodzakelijke grammatica. Daar heeft al op allerlei manieren aan gewerkt maar het gaat er niet in. Wat u er tot nu toe van terecht brengt, bevredigt u niet.

5 dagen DialoguE kunnen uw leven veranderen.

De DialoguE-aanpak is pragmatisch. Hij is gegroeid uit jarenlange ervaring met studenten uit allerhande landen en culturen. Die stootten vaker op precies dat soort problemen waar ook u nu mee geconfronteerd wordt.

Bij DialoguE vindt u in amper 5 dagen precies wat u nodig heeft. Om vlot correcte zinnen te gebruiken, juist te vervoegen en al wat u al lang zocht aan praktische nuttige kennis van de nodige Franse grammatica. En, zoals zo vaak, vraagt u zich achteraf waarschijnlijk af waarom u niet vroeger een beroep deed op DialoguE.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com